~SaHaBaT SaYa~

Friday, 6 May 2011

Ben Ashaari Gegar Blog May 2011

image

Assalamualaikum...Haa..Abg ben buat segmen gegar lagi..Jom kita ramai2 menggegarkan diri di SINI..
Sape2 nak join klik je muka2 abg Ben yg ensem tu ye.. ^_^

20 comments:

  1. hoho. slamat berkenalan. gegar sini :D n follow youuuu~

    ReplyDelete
  2. datang gegar sini balik...:)..salam perkenalan..

    ReplyDelete
  3. whoot whoot...
    dtg sini gegar blog kamu smbil gegarkn button follow tu skali.. hehehe...
    slm kenal ye... :)

    ReplyDelete
  4. Kasi gegar..... kadaboommmmmm

    ReplyDelete
  5. Hai! Nak berkenalan boleh? Hehe. Arol Mubin datang gegar di sini! Terima kasih sudi gegar [BLOG AROL MUBIN] ! :)

    Entri terbaru : Jom Join Bloglist Di Blog Arol Mubin Nak? :D

    ReplyDelete
  6. time ksh pd yg mggegar..keep in touch ye.. ^_^

    ReplyDelete
  7. hye..gegar kembali!! ;)

    saya ada buat contest..kalau berminat sila la join..

    http://suemuncet.blogspot.com/2011/04/aku-nak-buat-contestsila-join-kalau.html

    ReplyDelete
  8. datang gegar! :)
    thanks follow..kita follow balik.

    ReplyDelete
  9. time ksh suemuncet, black roses & ilani..
    nt klu sempat ida join contest sue tu ye..

    ReplyDelete
  10. salam singgah dari segmen BA..
    Mas dtg gegar dari kumpulan 3 no.66

    ReplyDelete
  11. datang GEGAR kat sini!!!

    salam kenal ye...

    ReplyDelete
  12. Menyambong gegaran semalam yang tergendala... Semalam hanya sempat menggegar 2 kumpulan je... Rini ingat nak gegar sampai abeh... Arap-arap sempat la gegar abeh ea... heheh :)

    Kalo free meh la jengok sy... :)

    *Peace Yo! :)

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum..
    Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
    berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
    tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.
    Salam ziarah dari Nadh. Jaga diri ya.. :D

    Jom main Layang-Layang dengan Nadh nak?

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan....dtg gegar disini...jemput singgah...

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. gegar and follow sini...

    jum baca entry baru!

    http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/05/pengkid-patot-masuk-tandas-mana.html

    ReplyDelete
  16. tumpang singgah kejap tau. letih jalan2 dari blog ben ashaari. kalau senang2, datanglah ke rumah. sambil2 tu follow la sekali. gerenti di follow balik. janji ditepati. salam perkenalan.

    http://cintaelmiesya.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...