~SaHaBaT SaYa~

Monday, 23 May 2011

Miss Nadya Buat Giveaway Kali Pertama


Assalamualaikum..
GA lagi..Hehehe..Ida memang rajin nak join GA orang ni..Harap2 bertuahlah lagi..
GA ni sempena birthday Miss Nadya ni x lama lagi..Nak join GA ni pun kena cerita pasal birthday kita tau..Hadiahnya pun boleh tahan..Sape nak join mcm biasa klik je kat gambar Miss Nadya yg cantik manis tu..Nak klik kat [SINI] pun boleh..Ikut suka hatilah.. ^__^
Tarikh tutup penyertaan 24 MAY 2011..

Ibu Ida melahirkan Ida pada tarikh 14 OGOS dalam tahun 1985..Jadi sejak umur Ida 1 tahun lagi memang Ibu & family akan celebrate birthday anggota keluarga kami..Memang setiap tahun akan celebrate..Tapi bukan celebrate kat hotel 5 bintang ke restoran mewah ke..Cuma celebrate kat rumah dengan ahli keluarga je..Ida x mintak pun tapi dah orang nak celebrate kita terima je lah dengan tangan yg terbuka..Kebanyakannya cerita yg gembira lah kalau pasal birthday ni..Cerita sedih emm..Ada..Tapi ini cerita lamalah..6 tahun yg lepas..Ida ada seorang boyfriend..Waktu tu baru tahun yg pertama lah kami berkenalan..Jadi pada hari lahir Ida si dia lupa yg hari tu birthday Ida..Tapi Ida x kisah pun sebab memang dah bajet x nak buat suami..X kisah lah dia ingat ke x..Ida ingat dia ingat hari tu birthday Ida sebab dia ajak Ida pergi dating..Rupanya x ingat..Dah jenuh dah kawan2 wish birthday kat hp (waktu tu x de fb lagi)..Sampailah dia hantar Ida balik rumah..Sampai depan rumah dia pun tanya kenapa ramai sangat orang mesej Ida hari ni sampai x berrenti bunyi hp..Ida pun jawab dengan selamba sebab hari ni birthday saya..Tercengang2 lah 'orang' tu sebab Ida jawab dengan selamba je..Nak dijadikan cerita malam tu jugak dia datang rumah hantar hadiah..Ambik kau..X pernah2 boyfriend datang rumah malam2 hari tu ada pulak boyfriend datang..So dapat lah seekor teddy bear yg kiut miut..Jenuhlah dia hantar sms say sorry banyak2 kali..Ida cool je..Dia je yg menggelabah..Itu dulu punya cerita lah..Sekarang dia pun x tahu dah pergi mana..Teddy bear tu pun x tahu dah duduk mana..Ida pun dah bertunang dengan orang lain..Hehehe..Tapi Alhamdulillah nasib baik encik tunang ingat birthday Ida..Tiap2 tahun dapat hadiah & makan free.. ^__^

Itu je kisah Ida..Ida tag 2 orang kawan Ida..

4 comments:

  1. thanx k.ida.. :)
    i.Allah nty elynn join ye.. :)
    btw, gud luck..

    ReplyDelete
  2. rajin betul budak ida ni joint GA..
    lihatlah daku yg pemalas ni...
    dok lemau memanjang..hehehe

    ReplyDelete
  3. list nama kat sini...dan nad buat random pada 25 may 2011 pukul 12 tengahhari..

    List Untuk Giveaway Dari Miss Nadya

    lupa pulak nak ucapkan terima kasih sebab sudi join dan dapat berkenalan..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...