~SaHaBaT SaYa~

Saturday, 14 May 2011

Gembira Dalam Sedih



Assalamualaikum..Hye..
Entry sedih ni sepatutnya Ida post 12hb hari tu tp di sebabkan blogspot ada masalah jd tertunda lah entry tu..Hari ni baru berkesempatan nak post segala2 yg ada di lubuk hati ni..Ekceli 12hb tu Ida cuti..Tapi dah jadi cuti yg menyedihkan sbb pagi2 buta lagi kawan seofis dah call ckp our boss mengamuk marah2..Yang x tahannya sbb kesalahan tu org lain yg buat..Tapi Ida akui lah sikit sebanyak mmg Ida pun salah jgk sbb x cek betul2..Tapi bila boss salahkan Ida je 100% mmg x adil lah..Sbb yg terlibat dgn kerja2 tu ramai..Yg tukang suruh buat pun x ajar betul2..
Jadi mood bercuti tu dah jadi lain lah..Sedih je..Maklumlah 1st time Ida buat kerja tu..X pe lah..Belajar dari kesilapan..Nasib baik ada kawan2 yg happening menenangkan hati Ida..Kalau x mmg rasa down sgt sampai rasa mcm nak berhenti kerja je..Malas nak menghadap muka boss..Tapi sbb fikir ssh nak dpt kerja lain zaman skrg ni jd Ida tahankan aje lah.. T_T
Ok..Itu part sedih..Ni part hepy pulak..Sebelum tu senyum dulu..

^_____^

Emm..Ngeeee...Lebarkan senyuman??Sbb kan..Pagi2 buta tadi kan encik tunang call suh siap2..Nak ajak kuar katanya..Ingatkan nak ajak gi breakfast kat kedai mamak ke..Rupanya ajak gi breakfast kat tepi tasik..Wahh!! Romantik pagi2 hari ajak gi breakfast tepi tasik..Nak tahu tasik mana? Tasik Titiwangsa laa..Mimpi apa tah dia malam semalam sampai ajak Ida dating tepi tasik pagi2..Tapi x pe..Janji happening..Ingatkan x nak makan apa2 sbb straight je dia pun drive sampai tasik..Rupanya dia dah beli makanan siap2 letak dalam bonet..
Tapi yg sedihnya x nyempat nak nangkap gambor..Sbb encik tunang kata dia x suka Ida letak gambar dia dalam blog..Huhu.. T_T
Low profile lah pulak..
Dah semangat dah pegang kamera..X pe lah..Lain kali Ida snap gambar dia curi2 then letak dalam ini blog ye..
Time kasih Abg sbb selalu menghiburkan hati ini ketika di landa kesedihan..
I luv u lah !!
Jadi gembira dalam sedih lah tu namanya kan??

note : Lupa sekejap perkara yg menyakitkan hati..

6 comments:

  1. prince dtg melawat ye..entry yang bagus...huhu..:)..
    nak datang selalu boley ??

    ReplyDelete
  2. wahh... seronoknya. tunang pemalu tu. mcm hubby akak jugak le...

    ReplyDelete
  3. prince : boleh lah..di alu2 kan..jemput lah dtg selalu..

    kak liza : ye ke?? same la kite..hehe..

    ReplyDelete
  4. kak sal : biasa lorh..kak sal pun sekali sekala ajak mr hubby g dating ye.. ^_^

    ReplyDelete
  5. terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

    Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

    Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...