~SaHaBaT SaYa~

Saturday, 7 May 2011

Wacana Pengenalan Bersama Bro Wacana

Wacanaku

Assalamualaikum w.b.t..Selamat petang semua..
Hari ni Ida nak join segmen yg dianjurkan oleh Pembawa Wacana..Tapi sebelum tu Ida nak ucapkan ribuan & jutaan terima kasih kepada blogger2 otai yg rajin sgt buat segmen ni..Sebagai blogger baru kadang2 Ida pun kering idea jgk x tau nak tulis entry apa..Dengan ada nya segmen ni dapatlah post 1 entry untuk hari ni..

Nama saya Ida NurFieyda..Ida mula aktif berblog pada 04 Mac 2011..Baru lagi..Lebih kurang 2 bulan..Sebelum ni Ida pernah jgk cuba2 buat blog ni tapi x berapa nak pandai & mungkin jgk minat utk berblog x timbul lg kot jd terhenti di tengah jalan mcm tu je..Tapi bermula awal tahun 2011 Ida mula terpengaruh dengan rakan ofis yg ada blog sendiri iaitu Kak Sal..Bertitik tolak dari situlah Ida mula berjinak dalam dunia blogging ni & terlahirlah blog Ida sendiri, Aku Dia Dan Kami..Memandangkan Ida ni terlebih obses dgn warna pink jadi blog Ida pun warna pink & penuh dengan simbol hati..Blog ni simple je..Ida x suka serabut dengan widget yg byk..Entry pun bebas..Ada petua, cerita2 nasihat & byk lagi..Kebanyakannya santai untuk di kongsi dengan semua pembaca..Kalau serabut & panjang tp isi x de orang x nak baca jgk..Jadi Ida lebih suka gaya penulisan yg ringkas & santai..Itu je serba sedikit tentang blog Ida..Kalau nak tau lebih lanjut jemput lah singgah di blog Ida.. ^_^

Ok..Sapa berminat nak join klik je banner kat atas tu atau klik kat SINI je..Selamat berjaya..

9 comments:

  1. kebaboomm! boom ! hahaha...nk join laa..haha

    ReplyDelete
  2. waah ! gudluck yea .. cool ;)

    ReplyDelete
  3. berblogwalking dr blog Bro Wacanaku...
    selamat berblog...
    senyum selalu ok [^_^]



    http://solomolo.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. yuhuu...kite serupa minat pink n hitam..dtg gegar cnii..wehuuu~~

    ReplyDelete
  5. gegar jgn x gegar..
    nt ida sggh gegar blog korang lak ye..
    keep in touch ye ^_^

    ReplyDelete
  6. Blogwalking dan follow dari blog bro wacana. Salam perkenalan.. ^_^


    http://diarihatimuslimah.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. salam singgah dari blog PW...
    happy blogging!

    ReplyDelete
  8. 2 bulan dah 200?
    hebat! keep it up

    hehe,jajah blog ni :P

    salam perkenalan

    looking forward to next update ;)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum,saya datangd ari blog wacana.
    cute blog,suka dgn pink ni.:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...