~SaHaBaT SaYa~

Saturday, 16 April 2011

Ben Ashaari Gegar Lagi

Santai Bersama BEN ASHAARI

Assalamualaikum & Selamat berhari Sabtu semua..

Yeay!! Abg ben buat segmen lg..Kacang je la segmen ni..Sape2 yg nak join sila klik gambar abg ben yg hensem di atas ni ye?Tu je..Senang je..Selamat menggegar ye semua..(^_^)

19 comments:

  1. kasi gegar sama ini belog!!!

    salam kenal ye...

    ReplyDelete
  2. Salam gegar & follow jgk! (",)v

    ReplyDelete
  3. hye...

    gegar..gegar..gegar..!!!!
    gegar d sini...
    terbabOOOOOmmMMMM!!!!!

    singgah2 la ek di http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. ello dear..sis part of ur follower now ;)

    stay tune wif me ;)
    more make up and shawl tuto at my side bar..
    plus ada segmen meminang blogger only for ths weekend ;)

    jom join..

    ReplyDelete
  5. salam GEGAR & follow blog akak =)

    cute one!! hehe

    ReplyDelete
  6. minta maaf sbb lmbt membls kunjungan awk utk gegar 1000 blog abg ben..maaf, :)

    slm perkenalan drpd sy, :)

    ReplyDelete
  7. datang kasi gegar ini blog. Thanks yer kerana sudi singgah d blog saya. Selamat berkenalan =)

    ReplyDelete
  8. jemput join:
    http://azrijohan.blogspot.com/2011/04/mari-join-bloglist-smile.html

    ReplyDelete
  9. mummy dtg follow belog kamu yg cute ini

    ReplyDelete
  10. salam ,
    zieha datang membalas kunjungan dengan gegaran 7 skala richter nie , hehe =)

    ehem zieha from group 1 nom 62 !=)

    ReplyDelete
  11. thank gegar blog saya....saya pon dh gegar blog awak...salam perkenalan....

    ReplyDelete
  12. thnks gegar blog saya (:
    ouh gegar blog awak jugak (:
    jemput bce entry2 kat blog saya okayy (:

    ReplyDelete
  13. kite gegar..gegar..gegar ke sini pula!!
    booom,kebaboooommmm....
    bergegar suda..hehehe

    ReplyDelete
  14. Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni…entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu…ngee..

    ReplyDelete
  15. woot..woot..
    miss hearty dtng menggegar geng sekampong !!
    dr grup 8,no 31^^
    jom gegar belog kite jugak~
    http://heartylolipop.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...