~SaHaBaT SaYa~

Friday, 15 April 2011

Segmen : Ben Ashaari Ajak Jadi Budak Sat !

Santai Bersama BEN ASHAARI

Assalamualaikum & Selamat Hari Jumaat semua..
Abg ben buat segmen lagi..Dah lama rasanya Ida x join segmen abg ben ni..Memandangkan Ida ni hantu kartun..Jadi Ida nak join la segmen kali ni..Sape2 nak join senang je..Klik gambar abg ben kat atas tu ye?Senang sgt..

APAKAH KARAKTER KARTUN YG PALING SY MINAT & KENAPA :

SPONGEBOB !!


Sebabnya dia comel..Manja sikit & mcm sengal sikit..Suka cari masalah..Hehehe..Tp spongebob comel..Patrick pun comel..Seorang yg pelupa sampaikan nama sendiri pun lupa..Dan si siput Garry..Pet spongebob yg manja..Kucing Ida pun nama Garry tau?(^_^)

OGY & THE COCKROACHES


Kartun ni pun comel jugak..Pastu paling best kelakar bila si kucing Ogy tu kena buli dgn lipas2 tu..Sampai skt demam la si Ogy tu..Lipas tu pun xde hati prt langsung..Dulu kartun ni x pernah Ida miss tau?Mesti tgk..

APAKAH KARTUN PALING SY X MINAT LANGSUNG NAK TENGOK & KENAPA :

BAKUGAN & ARMOR HERO



Sebabnya sy x suka kartun2 aksi mcm tu..Mcm x best je..Lawan2 guna kad lah apa lah..X minat langsung..

JIKA SY SUPERHERO, SY NAK JADI :

POWER RANGERS POMPUAN YG WARNA PINK !!


Sebab nampak comel kan power rangers pink tu..Pastu lawan2 org jahat tu..Comellllll sgt..Hehe..Yang ni x payah pakai kad ke apa ke..Pakai jam je.. (^_^) Tp power rangers sekarang dah x best sgt dah..Nak yg dulu2 jugak..Zaman power rangers pink tu nama Kimberly..

7 comments:

  1. Power Rangers zaman dulu pun tak pernah miss... Zaman sekarang ni memang dah tak tengok langsung.. Dah tak best... =)

    ReplyDelete
  2. ehhh same la!power rangers pink!!:D

    ReplyDelete
  3. comel kalau ade pink kan?
    dah taauu dah mesti pilih power rangers pink hehe

    ReplyDelete
  4. salam kenal.. dtg dari blog abg ben.. har har har

    ReplyDelete
  5. eheh, terasa seperti kanak-kanak riang kan bila buat segmen ni..

    ReplyDelete
  6. patutla ad en.bob kat tepi ni.. hehe..
    haa,, ogy n d lipas... lama xtgk.. =)

    http://farahahsulong.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-sat.html

    ReplyDelete
  7. awww~

    spogebob comel~

    kehkehkeh!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...