~SaHaBaT SaYa~

Saturday, 11 June 2011

Ben Ashaari : Jom Kenal Blog Saya

Santai Bersama BEN ASHAARI

Assalamualaikum..
Terima kasih kepada semua yg sudi singgah di blog Ida ni..Terima kasih jugak kepada kawan2 bloggers yg letak blog Ida dalam bloglist mereka..Ida amat2 menghargainya..Apa yg menariknya blog Ida ni?Ok..Dalam blog ni ada macam2 cerita, nasihat, tips, teguran & sebagainya lah..Nak tau lebih lanjut kena singgah, lepak lama2 kat blog pink kesayangan Ida ni ye..Ida akan balas setiap kunjungan sahabat2 bloggers yg lain dengan kadar segera..Tapi kena tinggal link la..Ida selalunya update entry paling kurang pun 1 entry sehari..Kalau x kurang 3 atau 4 entry la..
Kepada kawan2 yg nak join segmen ni klik gambar abg ben yg hensem kat atas tu..Tutup pukul 10 malam ni..Cepat sebelum terlambat..

Terima kasih sudi baca ^_^

9 comments:

  1. singgah untuk beramah mesra sesama blogger...
    happy blogging...
    [^_^]

    ReplyDelete
  2. dtg terjah belog sini....

    jum dtg terjah belog sy yang simple aje..heee

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  3. terjah kembali dari blog ben ashaari..jom berkenalan :)

    Betul Ke ni mata pakwa Abby Abadi

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan , jum singgah :D
    http://anisabdulkarim.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan dari Fadzmie!
    Jom singgah blog Fadzmie. :)

    # segmen jom kenal blog #

    ReplyDelete
  6. terima kasih pd semua yg singgah..dah buat kunjungan balas dah..

    ReplyDelete
  7. dtg bls kunjungan.. thx ya sudi singgah main snow.. :) happy blogging juga~

    ReplyDelete
  8. singgah sini..

    entry trbaru…

    http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/cinta-stiletto.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...