~SaHaBaT SaYa~

Sunday, 5 June 2011

Kalau Makan Cili Terasa Lah Pedasnya

Assalamualaikum..
2 hari lepas kala Ida tengah boring tahap 10 Ida pun sembang2 lah dengan Kak Lady yg vogue tu..Tetiba terkeluar pulak cerita pasal orang yg makan cili..Bukan apa..Zaman sekarang ni ramai sangat orang yg suka makan cili..

Bila update status kat FB orang tu terasa, update entry kat blog orang ni makan hati..Ya Allah, pada hal blog & FB tu kita yg punya..Dah sah2 ada nama kita kat situ..Yg orang tu nak terasa kenapa?Pada hal dalam hati Ida yg paling dalam sekali ni x pernah terlintas pun nak tuju kat sape2..

Dah nama pun minat menulis kan..So Ida tulis je la cerita yg Ida rasa menarik, pendapat yg Ida rasa best untuk di kongsikan dengan pembaca2 & followers yg Ida syg ketat2, laju2 semua..Salah ke?Ida x tuju kat sape2 pun..Semua cerita & pendapat Ida umum..X de klasifikasi pun..

Nampak sgt la orang tu banyak buat salah dengan Ida tu sebab la terasa bukan2..Bukak hati & minda sikit ye..Ida x tuju kat awak pun..Yg awak nak terasa lebih2 kenapa..Sampai nak update status kat FB pun serba salah jadinya..Kalau tulis ''AWAK BUSUK'' dia terasa, kalau tulis ''AWAK WANGI'' pun dia terasa jugak..Macam mana ni?Susah2......

Kalau nak tahu cerita lebih lanjut tentang Monyet Makan Cili klik [SINI]

Terima kasih sudi baca ^_^

5 comments:

  1. sokong2!!! kadang2 kita tulis utk kita je, tapi dh di salah erti kan..
    susah nak ckp..hohoho


    peace

    ReplyDelete
  2. pesanan untuk org yg suka sangat makan cili tu,cuba try makan petai pulak..
    bio pun agak busuk tp bnyak kasiat..ngengenge!!!

    ReplyDelete
  3. intan : tau xpe..kite xde niat lgsg nak tuju kat org lain..tp org plak yg terasa lebih2..

    ezza : itu lah..fitrah manusia..

    kak zam : hahaha..asyik mkn pedas je try mkn petai yg busuk tu tgk rasa ape..

    ReplyDelete
  4. Salam.singgah baca2 sini~
    sudi2 la baca my new entri di frommetoyou
    Arigatou (^____^)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...