~SaHaBaT SaYa~

Friday, 10 June 2011

Pemandu Yg Budiman

Assalamualaikum..Selamat hari Jumaat semua..
Sehari, dua tiga hari ni Ida tengok tempat parking kereta kat umah Ida tu selalunya penuh..Sampai tempat yg Ida selalu parking tu pun di caras orang jugak..Jadi terpaksa la Ida parking jauh sikit dari blok Ida tu..Maklum la duk umah apartment murah kena la berebut parking..

Semalam pun sama..Parking tetap penuh..Dalam hati tertanya2 ramai beno ke orang yg duk kat sini pakai kereta?Sakit hati pun ada..

Tengah syok2 Ida duk termenung dalam kereta sambil ambik semangat sebelum menapak ke blok Ida pastu panjat anak tangga menuju ke tingkat 5 tiba2 ada orang ketuk tingkap kereta..Terkejut badak Ida..Rupanya ada sorang pakcik yg kenal Ida duk tingkat 5 cakap "Dik kat sana ada 1 lagi parking kosong, pergi la parking kat sana"..Waa..Baiknya hati pakcik tu..Terima kasih pakcik..Dapat jugak Ida parking dekat2 umah..Hehehe..

Moral of the story is kalau rabun tu rabun lah jugak..Sampai x nampak ada parking kosong lagi rupanya..Sungguh memalukan..


Terima kasih sudi baca ^_^

2 comments:

  1. confirm kena pakai spek mata..

    ReplyDelete
  2. hahaha..mmg dah ada cuma malas nak pakai..haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...